Ir a la barra de herramientas

L’Ajuntament de Vinaròs contracta 24 veïns aturats a través d’un nou taller d’ocupació.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto

La duració de les incorporacions serà per un termini de 12 mesos i els/les alumnes-treballadors realitzaran les tasques d’ampliació del Cementeri Municipal

El nou Taller d’Ocupació Vinaròs 20 ha començat a rodar amb la formalització de la signatura dels contractes que es va fer ahir al Saló de Plens de l’Ajuntament. En total ha suposat la incorporació de 24 persones aturades, que durant els propers 12 mesos, rebran formació i realitzaran les tasques d’urbanització del Cementeri Municipal. Cal destacar que aquesta iniciativa compta amb una subvenció de 464.109€ de la Generalitat Valenciana, mentre que l’Ajuntament aporta 70.000€ per ajudar a cobrir tot el cost del programa.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, destacava que «l’objectiu d’aquests tallers és incrementar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, amb la finalitat de facilitar la seua incorporació al treball». Segons afegia els participants en el taller obtindran el certificat de professionalitat en les especialitats de Jardineria i Obra Civil, per tenir així més possibilitats d’incorporació laboral un cop finalitze el programa.

D’altra banda, Cano explicava que s’ha realitzat la contractació de 20 veïns i veïnes aturats, a més de dos docents, una directora i una auxiliar administrativa, en total 24 persones. En aquest sentit, comentava que desenvoluparan les tasques d’urbanització de l’ampliació del Cementeri Municipal, una obra que suposarà posar en valor l’espai.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

L’Ajuntament de Vinaròs…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: