Benicarló rep material preventiu procedent de les institucions i de donacions privades. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Establiments com La Catalana, la Clínica Dental Benicarló o els bombers forestals han fet donació de diversos equips de protecció a l’Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE). El material complementarà l’equipació de què disposen els centres procedent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

L’Ajuntament de Benicarló i les residències de l’OACSE (el Centre Geriàtric, la Residència Sant Francesc i la Residència El Collet) estan rebent en les últimes hores nombrós material preventiu procedent de les institucions i també de donacions privades.

Al material que ha enviat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i també l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, se suma un allau de donacions privades que s’han produït en els últims dies.

Primer van ser les multinacionals Ineos Composites i IFF, i després s’han anat afegint altres empreses locals, com l’establiment de confecció i vestuari professional La Catalana, que ha fet donació al Centre Geriàtric de diversos equips de protecció formats per bates i casquets d’un sol ús. D’altra banda, Clínica Dental Benicarló ha donat quatre caixes de material quirúrgic format per uns 400 guants, casquets i mascaretes i unes 100 bates quirúrgiques.

Els últims a afegir-se a les donacions han estat els bombers forestals, que també han aportat mascaretes i guants per al Centre Geriàtric.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i la presidenta de l’OACSE, Gemma Cerdà, s’han mostrat «molt agraïdes» per totes les donacions que estan rebent «que ens complementen tot el material que ens envia la Generalitat a través de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències». L’alcaldessa i la presidenta han constatat que els centres «treballen amb les mesures preventives adequades» i s’han referit també a «les mostres de suport que ens arriben tant per a les treballadores i treballadors dels centres com per als residents». Per acabar, han volgut remarcar la «professionalitat i responsabilitat de totes els treballadores i treballadors dels tres centres».

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Deja un comentario