La carta de l’alcalde d’Alcanar als xiquets i xiquets que s’ha fet viral.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: 2 minutos

«Sé que des del 13 de març no has sortit de casa, sé que la teua vida ha canviat i que el teu dia a dia s’ha transformat completament. Sé que has hagut de deixar l’escola, que no has pogut sortir de casa ni un moment i que enyores els teus amics i amigues, els mestres i l’hora del pati. Però també sé que durant tots aquests dies de confinament t’has convertit en la llum, la força, l’esperança i la il•lusió de la teua família; tan necessàries per a construir aquest nou món on els xiquets i xiquetes torneu a jugar al carrer.»

Així començava una de les cartes de l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, va fer arribar ahir a tots els xiquets i xiquets d’Alcanar, juntament amb una mascareta adequada a l’edat, a través d’una xarxa de voluntariat.

L’alcalde va enviar tres tipus de cartes personalitzades amb el nom de cada xiquet i xiqueta del poble, una per a cada franja d’edat dels 0 als 3 anys, dels 4 als 12 i dels 13 als 17.

En les cartes, apel•lava a la valentia i perseverança que han tingut durant 43 dies els superherois i superheroïnes d’Alcanar, i els parlava d’una gran festa «amb música, globus, inflables, jocs, bombolles gegants, titelles, teatre, ‘xuxes’ i tot el que se’ns acudisca» que es realitzarà quan acabe el confinament per agrair als infants que hagen estat tots aquests dies a casa protegint la seua família.

També animava als adolescents a treure aprenentatges d’aquestes vivències: «Jo crec que el confinament és molt aprofitable per aprendre lliçons que normalment són invisibles. Com ho veus? Per exemple: la importància de compartir moments amb la família, la necessitat d’una sanitat pública i de qualitat, la facilitat que tenim els humans per adaptar-nos als nous hàbits,….» I els convidava a explicar-li, mitjançant el correu personal de l’alcalde, com estan vivint el confinament.

L’impacte dels escrits entre les famílies va ser tan gran que en pocs minuts les cartes es van fer virals.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Un comentario sobre «La carta de l’alcalde d’Alcanar als xiquets i xiquets que s’ha fet viral.»

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

La carta de l’alcalde d&…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
1
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: