El Consell d’Alcaldes de la Terra Alta aprova suprimir el format tradicional de les festes majors i adequar-ne els actes a la situació actual.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto

Els actes festius que se celebrin no seran multitudinaris i es realitzaran amb les mesures de seguretat pertinents i d’acord amb les recomanacions derivades del Procicat.

Es vol evitar al màxim la circulació de persones entre poblacions.

Gandesa, 25 de juny de 2020 – El Consell d’Alcaldes de la Terra Alta celebrat el passat dijous, 18 de juny, va acordar suprimir el format tradicional de les festes majors dels municipis de la comarca i optar perquè cada població realitzi actes de format reduït i destinats de manera específica als veïns habituals i esporàdics –de segona residència–. Donades les circumstàncies actuals derivades de la crisi sanitària del covid-19, la intenció és la d’evitar la circulació de persones entre poblacions així com la massificació dels actes que s’hi celebrin.

En aquest sentit, les festes majors que s’hagin de celebrar els propers mesos suprimeixen de la seva agenda els concerts i altres activitats similars que puguin congregar grans públics. De la mateixa manera, s’optarà per actes adequats a la situació, com ara espectacles teatrals, que puguin garantir que s’hi compleixen les mesures de seguretat indicades pel departament de Salut.

En tot cas, el Consell d’Alcaldes de la Terra Alta també vol subratllar que la celebració d’actes festius malgrat les condicions adverses és importat per la socialització dels veïns en el seu propi entorn i vol manifestar el seu suport al sector cultural en aquests moments. De la mateixa manera, preveu que si les recomanacions que fa el Procicat en relació a la celebració d’esdeveniments varien durant les properes setmanes, les activitats programades s’adequaran i s’actualitzaran d’acord amb les modificacions que se’n puguin derivar.


Únete a otros 37 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Catalan CA Spanish ES

El Consell d’Alcaldes de la …

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0