L’Ajuntament aprova el reglament de fibra òptica per als polígons industrials.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto

80 empreses, instal·lades als polígons de la Carretera d’Ulldecona i les Capçades, es podran beneficiar d’aquesta mesura que suposarà una important millora en la connexió a Internet

El Govern Municipal va aprovar en el ple ordinari corresponent al mes de juny el reglament per a la posada en marxa de la fibra òptica als polígons industrials. Recordem que l’Ajuntament, a través d’una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, va instal·lar tot el cablejat per millorar la connectivitat de les empreses dels polígons de les Capçades i la Carretera d’Ulldecona, marge esquerre.

D’aquesta forma les operadores de telefonia podran oferir els serveis de fibra òptica a les empreses instal·lades en els dos polígons industrials, fet que els permetrà millorar la seua competitivitat gràcies a una velocitat de connexió més elevada.

El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, ha destacat que “és un projecte que vam encetar fa uns mesos de modernització dels polígons industrials en el qual continuem treballant. Projecte de modernització industrial que es contempla dins del pla d’innovació digital Vinaròs Smart City”. En aquest sentit afegia que en el futur es podrà ampliar aquesta xarxa de fibra a altres zones industrials de la ciutat per millorar així la competitivitat de les empreses.

Per la seua banda, la regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha assenyalat que “cal crear les millors condicions per a les empreses, per tal de mantenir les que ja estan instal·lades i atreure de noves, per ajudar així a generar ocupació de qualitat”.


Únete a otros 37 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Catalan CA Spanish ES

L’Ajuntament aprova el r…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0