Ir a la barra de herramientas

El servei de salvament i socorrisme en platges a Peníscola realitza 155 assistències el mes de juliol.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: 2 minutos

La Regidoria de Platges de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç amb el servei de salvament i socorrisme del treball de l’equip, després d’avaluar les xifres del mes de juliol, el primer de la temporada amb la planta hotelera oberta al públic.

En total, al llarg d’aquest mes, s’han dut a terme 155 assistències, entre les quals es troben la resolució de consultes, cures per colps, picades, lipotímies, al·lèrgies, fractures, insolacions o talls.

Els serveis de salvament en la mar han sumat un total de 14 i aquests han inclòs salvaments amb moto aquàtica i amb embarcació pneumàtica. Els rescats s’han realitzat també a banyistes amb embarcació i a auxiliats amb objectes flotants.

Pel que respecta al Punt Accessible, servei que ofereix la platja Nord per a usuaris amb mobilitat reduïda, el servei s’ha prestat amb cita prèvia, pels condicionants de la nova normalitat.

“Les xifres d’atencions han sigut inferiors a les d’anys anteriors a conseqüència de la menor ocupació de la platja que, recordem, ha sigut d’un 20% de mitjana al llarg del mes” ha recordat París.

Enguany el servei de socorrisme ha comptat amb casetes noves, més modernes, dissenyades i equipades per oferir un millor servei i per poder-se higienitzar de forma més exhaustiva, després de cada ús, a causa de la nova situació.

L’equip de socorrisme ha compartit tasques informatives amb la unitat policial de platges i l’equip d’informadors que ha posat en marxa l’Ajuntament a través d’un Pla d’Ocupació Local, pel qual 23 informadors atenen dubtes i consultes tant en les platges com en els passejos marítims de la localitat. A aquest equip, s’han sumat 23 informadors més de Generalitat Valenciana.

Les platges peniscolanes, a més, han comptat amb més de 70 panells informatius sobre les noves normes d’ús i recomanacions de seguretat sanitària, que han completat, al costat del dron de control d’aforaments, el dispositiu de seguretat en el litoral.

La regidora de Platges, Raquel París, ha volgut incidir en la importància d’aquest servei, “hem de ser conscients de la importància de l’eficiència i professionalitat del servei de socorrisme en platges que facilita i garanteix un ús i gaudi segur del nostre litoral” ha manifestat l’edil.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

El servei de salvament i socor…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 2 min
0
A %d blogueros les gusta esto: