Ir a la barra de herramientas

La Policia Local de Benicarló identifica 20 persones i instrueix 6 denúncies per tinença de drogues 🚨#ÚLTIMAHORA🚨

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto

Aquest cap de setmana, la Policia Local de Benicarló ha continuat amb l’operatiu especial fixe per a vigilar les zones on habitualment es reuneixen els joves durant les nits, especialment en places i parcs de la ciutat.

Concretament, a través de la unitat canina s’han realitzat tasques de vigilància i prevenció del consum de drogues, estupefaents i substàncies il·lícites. Com a conseqüència de l’operació, s’han realitzat 6 denúncies administratives per tinença de drogues.

Paral·lelament, el control de places i carrers per tal d’evitar la concentració de persones a la via pública i controlar el compliment de les mesures d’higiene i seguretat ha donat com a resultat la identificació de 20 persones, algunes d’elles per baralles a la plaça de la Constitució i altres per realització de grafitis al carrer dels Vinaters. En el cas de la baralla s’han intruït diligències de prevenció, mentre que en el cas dels grafitis s’ha iniciat una proposta de sanció.

El regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, ha destacat «l’excel·lent treball que està duent a terme la Policia Local per a evitar rebrots de covid19 amb dispositius especials en les places i parcs de Benicarló, amb especial atenció en el control d’aglomeracions i botellons».


Únete a otros 42 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

La Policia Local de Benicarló…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
A %d blogueros les gusta esto: