Esquerra convoca la militància per escollir els candidats ebrencs a les eleccions del Parlament.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto

A partir d’aquesta setmana les quatre federacions comarcals de l’Ebre d’Esquerra Republicana de Catalunya celebraran els congressos extraordinaris per escollir les persones candidates que integraran les llistes electorals del Parlament de Catalunya.

El president de la Federació de l’Ebre, Alfons Montserrat, ha explicat que a causa de les circumstàncies provocades per la Covid-19 els congressos es celebraran en format telemàtic. El primer serà el del Montsià aquest dijous 19 de novembre, que escollirà 3 persones candidates, després, el 26 de novembre,  serà el de la Ribera d’Ebre, que n’escollirà 2, i per últim els del Baix Ebre i la Terra Alta, el 28 de novembre, que escolliran 4 i 2 candidats respectivament.La distribució de candidats per comarca s’ha calculat a partir del nombre de militants de cada federació, i les persones que presentin candidatura a cap de llista de la comarca hauran d’estar avalades pel 3% de la militància.

Els congressos escolliran en primer lloc, la primera persona candidata, i després, la resta de candidats amb dues votacions diferenciades.  Una vegada finalitzats els congressos correspondrà a l’Executiva Nacional i el Consell Nacional del partit aprovar i ratificar l’ordre definitiu de les llistes electorals.Montserrat ha manifestat que “vivim temps difícils i diferents que afecten tots els àmbits de les nostres vides, també la manera de celebrar els congressos, que per primera vegada seran totalment telemàtics, veurem si aquest fet comporta una major participació de la militància”.


Únete a otros 42 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

Esquerra convoca la militànci…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: