L’alumnat de l’UJI per a majors reprén les classes presencials a Vilafranca.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto

L’UJI per a majors ha représ les classes presencials. Així, els alumnes i alumnes que realitzen aquest curs 2020-2021 estudis en la subseu de Vilafranca de la seu dels Ports han tornat aquesta mateixa setmana a les aules. Encara que l’activitat en línia està sent una part fonamental de l’ensenyament a causa de la pandèmia de Covid19, la presencialitat continua sent essencial per a entaular relacions i generar sinergies entre l’alumnat. Indicar que en tot moment se segueixen les mesures de seguretat enfront del coronavirus com són l’ús de màscara, la desinfecció freqüent de mans i el respecte de les distàncies de seguretat.

Amb el trimestre actual a punt de finalitzar, s’han obert les inscripcions per als pròxims 3 mesos fins a final de curs. D’aquesta manera, totes les persones interessades a assistir a les classes de l’UJI per a majors a Vilafranca han de cridar a l’ajuntament (964 44 10 04) i preguntar per la tècnic de Cultura.


Únete a otros 40 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

L’alumnat de l’UJI…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: