FRIDAYS FOR FUTURE VINARÒS LLANÇA EL PLA VINARÒS SOSTENIBLE.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: 2 minutos

Perquè creiem en la participació de totes i tots els ciutadans de Vinaròs, perquè volem crear un espai compartit de debat, reflexió i opinió, un espai on la ciutadania alce la seua veu, un lloc on expressar totes i cadascuna de les idees que ens conduisquen cap a la ciutat que volem, no només mirant cap al futur sino posant el focus en el present i en els canvis que són de vital necessitat per a avui mateix. Ens mou la creació d’una xarxa on visibilitzar-nos totes, volem transformar la ciutat on vivim, volem ser el canvi i al mateix temps desitgem generar coneixement, conscienciació i especialment comunitat.

Volem i necessitem fer força juntes i que dibuixem unides el camí que Vinaròs ha de seguir per a ser una ciutat de futur. Amb la vostra participació podríem aconseguir elaborar un full de ruta per a presentar-lo a l’Ajuntament de Vinaròs i que s’escolte de debó a la ciutadania i es facen realitat els projectes i reivindicacions. Però això només es farà realitat amb la vostra ajuda i fent pressió totes plegades als qui estan a dalt.

És per tot això que des de Fridays For Future Vinaròs us presentem el Pla Vinaròs Sostenible. Hi ha moltes opcions a l’hora de participar d’aquest Pla: en la secció de consultes podrem debatre sobre la ciutat que volem; d’altra banda, la secció de propostes ens permet afegir totes les idees que se’ns ocórreguen o votar les propostes que més ens agraden d’altres usuàries. Finalment, hem creat diferents qüestionaris per tal de recollir dades que ens ajuden en la redacció del Pla. Hi trobareu un qüestionari sobre conscienciació ambiental per a descobrir el nivell de conscienciació que té la població vinarossenca en relació amb la crisi climàtica i la cura del medi ambient; aíximateix, podreu participar en una enquesta sobre mobilitat sostenible en la qual s’hi tracten temes relacionats amb el tràfic, la mobilitat en bici, el transport públic, les zones per als vianants i propostes d’actuacions per a un futur proper, entre d’altres i per últim, en un qüestionari sobre medi ambient, biodiversitat i litoral amb preguntes sobre les zones verdes del municipi i els efectes del canvi climàtic en la nostra costa.

La pàgina del Pla s’allotja en el web «Civocracy», una plataforma per a la participació ciutadana. Per a formar part de la comunitat només us heu d’enregistrar en el web amb un correu electrònic. L’enllaç a la pàgina és el següent: https://www.civocracy.org/fffvinaros

Gràcies per participar-hi! Per un Vinaròs resilient, verd i tranformador!Zona de los archivos adjuntos


Únete a otros 40 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

FRIDAYS FOR FUTURE VINARÒS LL…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 2 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: