L’Ajuntament reforça el servei de recollida de grans voluminosos.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto

L’objectiu és facilitar a la ciutadania el llançament correcte de les deixalles i sobretot evitar que els trastos vells acaben al carrer

La Regidoria d’Obres i Serveis, amb la col·laboració de l’empresa Acciona, encarregada de la recollida dels residus, reforçarà durant les properes setmanes el servei de retirada dels grans voluminosos, com ara mobles o electrodomèstics petits. Aquest reforç es posarà en marxa com a conseqüència dels problemes que es van generar l’any passat, on es va detectar un considerable augment del llançament incorrecte de grans voluminosos. 

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha detallat que «durant el 2020 es va incrementar en un 50% el volum dels trastos vells a la via pública i s’ha decidit prendre mesures extraordinàries per evitar de nou les acumulacions». En aquest sentit, feia una crida als veïns i visitants perquè actuen de forma cívica i llencen els trastos vells de forma correcta. Segons destacava Morellà acumular deixalles a la via pública ocasiona molèsties a la ciutadania i genera una mala imatge de la localitat, a més d’augmentar els costos a l’Ajuntament per fer-ne la retirada.

Pel que fa al servei de recollida dels grans voluminosos, fins ara es realitzava dilluns i dijous, i a partir del mes d’abril, també es farà en dissabte. Recordem que el servei és gratuït a través del telèfon 900 878 865. Per acabar, la regidora Morellà ha volgut agrair a Acciona la seua implicació amb aquesta iniciativa i ha pregat de nou civisme als vinarossencs


Únete a otros 40 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

L’Ajuntament reforça el…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: