L’Ajuntament edita un vídeo especial de Setmana Santa

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto
  • Amb motiu de la cancel·lació dels actes més representatius de la festivitat s’ha volgut crear aquesta producció per a recordar i homenatjar a totes les persones que cada any fan possible la Setmana Santa

L’Ajuntament de Vinaròs, amb la col·laboració de la Federació de Confraries de la Setmana Santa, ha editat un vídeo per a poder gaudir des de casa dels actes més representatius de la festivitat. Es tracta d’un reportatge de 45 minuts de durada amb testimonis i imatges per mostrar a l’espectador els passos que formen part de les processons i com han evolucionat amb el pas del temps.

La regidora de Cultura, Anna Fibla, ha recordat que «la Setmana Santa de Vinaròs està declarada com a Festa d’Interés Turístic Autonòmic i els passos formen part del nostre patrimoni històric i cultural, per això s’ha volgut crear aquesta producció». En aquest sentit, agraïa el treball de totes les persones que han fet possible el vídeo, així com la col·laboració dels mitjans de comunicació per emetre’l.

Per acabar, Fibla ha destacat que el reportatge també es pot veure des de la pàgina de Youtube de l’Ajuntament de Vinaròs.


Únete a otros 40 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

L’Ajuntament edita un v…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: