Tall de trànsit en l’avinguda de Maria Auxiliadora a causa d’obres de canalització de les aigües pluvials.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto
  • A partir del pròxim dilluns, dia 19 d’abril, a les 8 hores del matí, començaran les obres de canalització en el tram final de l’avinguda de Maria Auxiliadora.

A conseqüència de les obres de canalització de les aigües pluvials que es duran a terme en el tram final de l’avinguda de Maria Auxiliadora i el seu encreuament amb l’avinguda de la Llibertat, a partir del dilluns 19 a les 08.00 hores es procedirà al tall del trànsit en tots dos sentits en el tram final de l’avinguda de Maria Auxiliadora.

A conseqüència d’això, l’accés a l’avinguda de Maria Auxiliadora, des de l’avinguda de la Llibertat, estarà tallat al trànsit durant totes les obres, les quals tenen una previsió d’entre un mes i mig i dos mesos.

El trànsit descendent de l’avinguda de Maria Auxiliadora quedarà redirigit cap a l’avinguda de Barcelona pel carrer de Sanchís i Vilaplana i pel carrer de Les Camaraes o el carrer de Josep Sebastià Farga, si el que es pretén anar és direcció sud.


Únete a otros 40 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

Tall de trànsit en l’av…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: