Benicarló celebra el Mes de la Discapacitat amb una programació adaptada a les circumstàncies.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: 2 minutos
  • El programa inclou tallers de cuina, exposicions, esport, teatre i xarrades en línia. Les activitats compleixen amb totes les mesures d’higiene i seguretat.

La Regidoria de Benestar Social, a través de la Taula de Discapacitat, ha preparat una completa programació per al Mes de la Discapacitat, que se celebra durant tot el mes de maig. La programació està formada per tallers de cuina, exposicions, esport, teatre i xarrades en línia, activitats adaptades a les circumstàncies actuals i que compleixen amb totes les mesures d’higiene i seguretat.

La programació comença avui dilluns amb un taller de cuina mediterrània per a les persones sòcies de l’associació Fenòmens. El mateix taller es repetirà durant tota la setmana per als usuaris del Centre Ocupacional IVASS El Maestrat.

Ja per a la setmana que ve, del 10 al 23 de maig, s’han programat tres exposicions, dos de mandales a la seu de l’Associació AFANIAS i a la Residència Sant Francesc, i una de fotografia a la Residència i Centre de Dia El Collet.

El 14 de maig tindrà lloc la primera de les dos xarrades en línia, «Plaer sense barreres: sexualitat en persones amb discapacitat», i es podrà accedir a través de l’enllaç Zoom https://bit.ly/3sHRAi0. La segona xarrada, «Sexualitat en persones afectades d’esclerosi múltiple», serà el 21 de maig i es podrà accedir a través de l’enllaç Zoom https://bit.ly/3gwYftc.

Les xarrades també s’emetran en directe des de la sala de premsa del Mucbe. Com que l’aforament és limitat, per a la participació presencial caldrà inscripció prèvia abans del 12 i 19 de maig, respectivament, a Serveis Socials, al telèfon 964 47 39 68.

D’altra banda, del 18 al 21 de maig s’han programat activitats esportives per a les persones dels diversos centres residencials i de l’associació Fenòmens. El 4 de juny es presentarà el vídeo de les jornades «Maig, mes dedicades a les persones amb discapacitat» per les xarxes socials de l’Ajuntament de Benicarló.

La programació es tancarà el 12 i 13 de juny amb la representació teatral El Muro, una peça teatral que narra, en clau còmica i reivindicativa, la quotidianitat de la vida de vuit persones durant la pandèmia de la covid-19, retratant circumstàncies, moments, emocions, sentiments i anècdotes que invitaran el públic a la reflexió.

Es representarà als Jardins del Mucbe, amb les places limitades i a canvi d’una entrada-donatiu de 10 euros. Les entrades es poden recollir a la seu de l’Associació AFANIAS.


Únete a otros 40 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

Benicarló celebra el Mes de l…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 2 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: