La Llosa obri els Pipican.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto

L’Ajuntament de La Llosa va inaugurar divendres passat els dos Pipican i àrees recreatives per a gossos. Indicar que l’espai ha sigut condicionat per l’alumnat del Taller d’Ocupació de Jardineria. Aquests dos nous espais busquen convertir-se en punt de trobada de les mascotes i els seus amos. Indicar que els dos recintes compten amb circuit caní i papereres. 


«Amb aquests nous espais volem que els gossos de la localitat tinguen un lloc al qual acudir al mateix temps que busquem conscienciar als seus amos de la importància d’utilitzar els recintes perquè els animals facen les seues necessitats i es mantinguen nets els carrers» ha indicat l’alcalde, Ximo Llopis.


Únete a otros 40 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

La Llosa obri els Pipican.

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: <1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: