La Policia Local de Benicarló identifica un presumpte autor de delictes de furt al descuit.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto
  • Gràcies a la col·laboració ciutadana els agents han pogut identificar un jove que posseïa dues targetes bancàries a nom d’altres persones. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de l’investigat i de les targetes bancàries confiscades.

Agents de la Policia Local de Benicarló van identifica ahir un presumpte autor de delictes de furt al descuit, gràcies a un veí de la ciutat que va posar en coneixement que dos joves li havien sostret la seua cartera, presentant denúncia pels fets a la Guàrdia Civil. Posteriorment, la Policia Local va rebre una telefonada informant que dos joves havien intentat sostraure la cartera a una persona d’avançada edat en un carrer del centre de la ciutat.

La Policia Local destaca que durant la setmana s’han produït diversos fets similars en la població, que per la descripció i el modus operandi utilitzats pels autors podria tractar-se de les mateixes persones, per la qual cosa es va informar a la Guàrdia Civil de Benicarló.

Amb la descripció de la vestimenta i les característiques físiques facilitada dels joves, la Policia Local va establir un dispositiu de vigilància gràcies al qual van observar un jove que coincidia plenament amb la descripció, qui en adonar-se de la presència policial va adoptar una actitud esquiva, posant de manifest que amagava alguns objectes a l’interior dels pantalons.

Tot seguit, es va procedir a la seua identificació i al registre superficial, comprovant que posseïa dues targetes bancàries a nom d’altres persones. Posteriorment, es va posar en coneixement de la Guàrdia Civil, qui es va fer càrrec de l’investigat i de les targetes bancàries confiscades, procedint a la instrucció de diligències.


Únete a otros 40 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

La Policia Local de Benicarló…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: