L’Ajuntament implanta el sistema de firma biomètrica a l’OIAC.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto
  • El nou servei permet als veïns validar les gestions amb el Consistori a través de la signatura digital

L’Ajuntament de Vinaròs ha fet un pas més cap a la modernització digital amb la implantació del sistema de signatura biomètrica a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, OIAC. Aquest nou servei permet que les instàncies i sol·licituds que actualment es signen en paper, passen a ser firmades de forma digital, d’una manera senzilla amb plenes garanties legals.

El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, ha destacat que «aquest nou sistema permet digitalitzar de forma automàtica la instància presentada al sistema de registre de l’Ajuntament, fet que ajuda a simplificar el procés i sobretot facilitar la seua posterior consulta o tramitació per part dels tècnics municipals». Així mateix, afegia que la persona que presenta la instància o realitza una gestió rebrà la corresponent còpia digital al seu correu electrònic.

D’altra banda, assenyalava que també permet complir la normativa «zero paper» de la LPAC (Llei 39/2015 d’1 d’octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques) i facilita la posada en marxa de l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registre prevista en aquesta llei, que obliga els ciutadans a identificar-se i signar electrònicament les sol·licituds presentades en el registre d’entrada municipal.

Certificats d’empadronament individual i autoliquidacions

Romero comentava que ja és possible consultar les dades del padró i obtenir el certificat d’empadronament individual de manera immediata a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament mitjançant un certificat digital. En breu es podrà obtenir també a través del sistema d’identificació Cl@ve.

Per últim, el regidor ha destacat que es treballa perquè en els propers mesos es puga obtenir, a través de la Seu Electrònica, totes les autoliquidacions per al pagament de les taxes i preus públics municipals.


Únete a otros 40 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

L’Ajuntament implanta el…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: