Vinaròs amplia els espais municipals cardioprotegits.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto
  • S’ha instal·lat un nou desfibril·lador a la planta baixa de l’ajuntament amb previsió d’ampliar-ho a altres espais municipals

La Regidoria de Governació, encapçalada per Marc Albella, ha instal·lat un desfibril·lador a la planta baixa de l’ajuntament per oferir una primera assistència en cas d’urgència. Cal destacar que oferir una atenció immediata és fonamental per a poder salvar la vida de la persona que pateix una parada cardiorespiratòria.

El regidor Albella ha destacat que «per a garantir un ús correcte del desfibril·lador s’ha format al personal de referència de l’ajuntament, a través d’un taller impartit per la Policia Local». En aquest sentit, agraïa la implicació dels treballadors municipals per formar-se en primers auxilis, a més també de la tasca dels agents per impartir el taller. Albella assenyalava que des de Governació la intenció és ampliar de forma progressiva la xarxa de desfibril·ladors a la resta dels edificis municipals, així com formar el personal treballador, per fer de Vinaròs un municipi cardioprotegit.

Pel que fa a la ubicació del desfibril·lador a la planta baixa de l’ajuntament, el regidor ha explicat que s’ha escollit aquest espai amb motiu de l’elevat nombre de persones que cada dia s’apropen fins al consistori i l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana per realitzar tramitacions. Així mateix, també es disposa de desfibril·ladors al quarter de la Policia Local, Poliesportiu Municipal, pistes d’Atletisme, Ciutat Esportiva, Mercat Municipal i a tots les vehicles policials.

Per la seua banda, el cap de la Policia Local, Juanma Domènech, ha insistit que «oferir una assistència immediata és fonamental per a poder salvar la vida d’una persona amb parada cardiorespiratòria». Segons destacava els vehicles policials incorporen desfibril·ladors per oferir una resposta ràpida i eficient davant d’una urgència mèdica.


Únete a otros 40 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

Vinaròs amplia els espais mun…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: