Ultimant els preparatius per a les competicions ciclistes del cap de setmana.

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto

L’Ajuntament de Benicarló, a través de les regidories de Policia Local, Esports i Obres i Serveis està acabant de perfilar tots els detalls organitzatius de cara a la celebració, aquest cap de setmana, de dos competicions de ciclisme d’alt nivell: la Marxa Cicloturista de dissabte i la Ronda Ciclista al Maestrat, que després de 4 anys de parèntesi, torna aquest diumenge amb els millors equips del moment.

La competició afectarà al tràfic rodat de la zona del centre de Benicarló, especialment als carrers de Sant Francesc, Ferreres Bretó, plaça de la Constitució, Pius XII, Pintor Sorolla i Joan Carles I, on estarà prohibit aparcar de les 6.00 a les 18.00 hores.

Les parades de l’autobús del carrer de Sant Francesc i Pintor Sorolla quedaran anul·lades per als dos dies i es traslladaran a l’avinguda del Maestrat, davant del tanatori.

La sortida de la Ruta Cicloturista (dissabte 12) està prevista a les 8.30 hores i l’arribada de 13.30 a 18.00 hores. La sortida de la Ronda Ciclista (diumenge 13) està prevista a les 9.30 hores i l’arribada de 13.30 a 14.30 hores.


Únete a otros 40 suscriptores

Comparte esta notícia en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Comparte tu opinión hacia el mundo

Traducir página web»

Ultimant els preparatius per a…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: