Les pluges dels últims dies provoquen l’enderroc de sis nínxols del cementiri.

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto

Les pluges constants dels últims dies van acabar provocant l’enderroc, dilluns al matí, de sis nínxols del cementiri, datats de principis del 1900. Formen part del centenar de nínxols que l’Ajuntament ja tenia identificats pel seu mal estat i risc d’ensorrament i dels quals n’ha identificat, aquests darrers mesos, els propietaris. Personal de Serveis Municipals i de Remsa, empresa concessionària del servei, ja va netejar les runes el mateix dilluns al matí i va fer la valoració dels danys dels nínxols del voltant i la seua protecció. També s’està contactat amb totes les famílies afectades per explicar-los la situació i oferir-los una solució segons la situació de cada nínxol.  

«El que ha passat avui posa en evidència la necessitat de disposar d’uns recursos econòmics específics per a fer un manteniment real del cementeri», diu l’alcalde, Adam Tomàs, recordant que «durant dècades això es va oblidar completament». «Som els primers en anys que posem fil a l’agulla i precisament per això mateix vam recuperar la quota de manteniment del cementiri, que no portem ni un any recaptant, i destinarem tots aquests recursos en la reforma i ampliació de l’espai». De fet, l’alcalde recorda que ja està redactat el projecte bàsic de reforma i ampliació i «des dels serveis jurídics i tècnics de l’Ajuntament es treballa perquè abans d’acabar el 2022 estigui ja adjudicat el manteniment, reforma i ampliació». «Durant dècades no s’havia fet cap inversió al cementiri, ni cap regularització, i per això la feina que s’ha fet els últims dos anys, identificant tots els propietaris i fixant una taxa, és bàsica per començar a treballar per la millora de l’espai», afegeix Tomàs.  

2 comentarios sobre «Les pluges dels últims dies provoquen l’enderroc de sis nínxols del cementiri.»

  1. Vaja notïcia mes mal informada, Ho acabo de veure per internet. Ho he tingut que llegir tres cops per poder identifixar de què esteu parlant. Finalment he pogut entendre que esteu parlant d’Amposta. L’alcalde ha dit, l’alcalde ha explicat.. però, l’alcalde de quín poble. Torno a llegir amb mes deteniment.. i veig que sou el DiariComarcal . Però de quína comarca ?? .. torno a llegir l’artïcle , i sl veure l’alcalde Adam Tomas, busco i entenc que és l’alcalde d’Amposta.. Vaja, que si un és de mes amunt del Perelló, no s’assabenta de que esteu parlant de ka comarca del Montsià,, i,, si l’alcalde és l’alcalde de Lepe, dd Tomelloso o de Bítem, Si voleu ser “comarcals” de veritat, expliqueu millor fe quina comarca parleu, i de quin poble parleu. Grácies.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Cómo puntuaría las fiestas patronales 2022 de Benicarló?

  • Del 5 al 7 (100%, 1 Votos)
  • Del 8 al 10 (0%, 0 Votos)
  • Del 2 al 4 (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 1

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 40 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (15.162)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.960)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (11.684)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.590)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (11.482)
marzo 2022
L M X J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

Les pluges dels últims dies p…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
2
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: