Alcanar acull l’acte de celebració del Dia de les Esquadres 2022 de la Regió Policial de les Terres de l’Ebre.

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: 3 minutos

Ahir al matí, el Centre Cívic d’Alcanar va acollir la celebració del Dia de les Esquadres 2022 de la Regió Policial de les Terres de l’Ebre. L’acte va estar organitzat conjuntament per l’Ajuntament d’Alcanar, Mossos d’Esquadra i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i va comptar amb la presència del conseller d’Interior, Joan Ignasi Helena, i de l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, així com el delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, el cap de la regió policial dels Mossos d’Esquadra a les Terres de l’Ebre,  Joan Carles de la Monja, i altres càrrecs institucionals i polítics.

A l’acte, presentat per dos mossos d’esquadra canareus, Miquel Bort i Vanessa Reverter, hi van assistir al voltant de 200 persones, entre membres dels cossos de seguretat –Mossos d’Esquadra, policies locals, Guàrdia Civil i Policia Nacional– i emergències –Bombers, Sistema d’Emergències Mèdiques, Agents Rurals i Agrupacions de Defensa Forestal–, a més d’alcaldes, alcaldesses i regidors de Governació dels municipis de les Terres de l’Ebre. 

En la seua intervenció,  Joan Roig va fer referència als aiguats del passat mes de setembre de 2021: «al nostre municipi un antídot infal·lible ha anat immunitzant aquella sensació d’angoixa i vulnerabilitat: el record inoblidable dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local, de Bombers de la Generalitat i Protecció Civil treballant conjuntament per protegir-nos. Coordinació i treball de moltes persones que van posar en risc la seua vida per a protegir-nos. A tots i totes, moltes gràcies».

Per la seua, Joan Ignasi Helena, també va posar en valor el treball de coordinació entre els diferents cossos de seguretat d’arreu de Catalunya durant els dies posteriors als aiguats d’Alcanar per tal de gestionar l’emergència de forma ràpida  per garantir el benestar de la ciutadania: «Tothom treballava ordenadament, ajudant els veïns i veïnes: Mossos, Bombers, agents de trànsit, agents rurals, policies locals, protecció civil, CEM, Creu Roja, etc. I també la ciutadania va treballar voluntàriament de forma organitzada per ajudar. Això és la seguretat, la col·laboració de cossos i de la ciutadania i el lliurament dels treballadors públics». 

De fet, des de la Regidoria de Governació de l’Ajuntament d’Alcanar es treballa diàriament en aquesta mateixa línia per fomentar la col·laboració entre Mossos d’Esquadra, Bombers i Policia Local amb l’objectiu de vetllar per la seguretat i el benestar de tothom. 

El Dia de les Esquadres 

El Dia de les Esquadres serveix per posar en valor la feina dels membres de la Policia de la Generalitat que han excel·lit en l’exercici de les seues funcions, així com dels ciutadans que hi han col·laborat al llarg de l’any anterior. En el decurs d’aquest acte institucional es van lliurar felicitacions i condecoracions en reconeixement d’actuacions rellevants i meritòries o per la trajectòria professional. També es rva reconeixer el treball del personal del servei d’administració, d’altres cossos de seguretat, membres de la judicatura i ciutadans. Alexis Gil, policia local d’Alcanar va ser un dels agents que ha rebut un reconeixement per la seua tasca. 

Enguany, el Dia de les Esquadres ha estat dedicat a l’especialitat d’investigació criminal. A l’inici de l’acte es va projectar un vídeo que reivindica la feina dels integrants de la segona unitat més gran del cos, en col·laboració amb altres policies, la fiscalia i la judicatura.

Durant l’acte, la Coral Institut Sol de Riu d’Alcanar juntament amb el seu director el Sr. Gerard Ramon i Cañellas van interpretar dos cançons: “Fortune Plango Vulnera” i “O Fortuna». Abans de finalitzar, els responsables dels Mossos van lliurar un obsequi d’agraïment a l’alcalde i totes les persones distingides amb un diploma es van fer una fotografia de grup a l’escenari. A continuació va sonar l’himne nacional de Catalunya i es va oferir un refrigeri a les persones assistents.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Benicarló
Diaricomarcal

Celebració del Dia Mundial del Reciclatge.

Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto Visto: 97 Desenes de veïns i veïnes de Benicarló han aprés avui a separar correctament els residus domèstics gràcies a

Leer más »

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Crees que el gobierno debería de anular la obligatoriedad del uso de la mascarilla en interiores?

  • (50%, 1 Votos)
  • No (50%, 1 Votos)
  • No lo se (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 2

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 38 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (13.717)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.173)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (10.860)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (10.689)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (10.448)
abril 2022
L M X J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

Alcanar acull l’acte de …

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 3 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: