Treballs de mitigació al Corral del Petequillo per a reduir el risc d’incendis.

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: 2 minutos

Les actuacions les duu a terme l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències a través d’un conveni amb la Diputació.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, juntament amb el president de la Diputació de Castelló, José Martí, el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, el diputat provincial de Bombers i Prevenció d’Incendis, Abel Ibáñez, i la directora territorial de Presidència, Eva Redondo, ha visitat avui els treballs de prevenció d’incendis que s’estan duent a terme al Corral del Petequillo, una zona especialment sensible perquè, juntament amb una gran massa forestal, conviu una important quantitat d’habitatges.

Les tasques de les brigades de mitigació se centren en la neteja i desbrossament de les zones de bosc que es troben habitades i més properes al nucli urbà, davant de la possibilitat d’incendis forestals, especialment de cara a la temporada d’estiu.

«Aquests tipus d’actuacions —ha dit l’alcaldessa— son molt necessàries en aquests terrenys forestals que es troben tan a prop de les ciutats i que representen una perillositat d’incendi important». Xaro Miralles també ha remarcat la importància que aquests treballs tinguen una continuïtat i ha recordat que «en aquesta mateixa zona ja es va actuar el 2019».

El president de la Diputació s’ha referit a aquests treballs com un «èxit de col·laboració entre administracions» i ha constatat que «hi ha una demanda important per part de la ciutadania d’invertir en tasques de prevenció».

Per la seua banda, José María Ángel, ha reconegut que «tot el que siga invertir en prevenció és beneficiós per a evitar incendis» i ha recordat que «la província de Castelló és la segona més muntanyosa de l’estat espanyol i, per tant, és important minorar al màxim el factor de risc». «Gràcies a aquestes tasques —ha insistit el secretari autonòmic—, millorem els accessos a les zones de bosc, millorem també la seguretat dels professionals que intervenen en els incendis i, a més, protegim la ciutadania».

L’actuació de les brigades de mitigació es realitza a través d’un conveni entre la Diputació i l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, depenent de la Generalitat Valenciana.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Benicarló
Diaricomarcal

Celebració del Dia Mundial del Reciclatge.

Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto Visto: 97 Desenes de veïns i veïnes de Benicarló han aprés avui a separar correctament els residus domèstics gràcies a

Leer más »

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Crees que el gobierno debería de anular la obligatoriedad del uso de la mascarilla en interiores?

  • (50%, 1 Votos)
  • No (50%, 1 Votos)
  • No lo se (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 2

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 38 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (13.717)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.173)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (10.860)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (10.688)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (10.448)
mayo 2022
L M X J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

Treballs de mitigació al Corr…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 2 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: