L’Ajuntament arriba a un acord amb el Ministeri per a la reversió de l’antiga N-340.

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: 2 minutos

L’acord suposarà adequar la carretera amb la millora de l’asfalt, la construcció de sis rotondes i la creació d’un carril bici i de vianants al llarg de tot el traçat

Aquest matí l’alcalde, Guillem Alsina, acompanyat pel primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Marc Albella, amb el cap del servei de plantejament, projectes i obres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Álvaro Cuadrado, ha explicat el projecte previst per a la reversió de l’antiga N-340 a l’Ajuntament.

L’alcalde Alsina ha destacat que després de mesos de treball i reunions per fi s’ha arribat a un acord per rebre la carretera en òptimes condicions. En aquest sentit, agraïa “la bona disposició per part de la Demarcació de Carreteres a llarg de totes les reunions, perquè sempre han tingut en compte les nostres propostes i demandes per aconseguir un acord satisfactori per a les dues parts”.  Segons indicava l’alcalde el següent pas és redactar el projecte amb totes les actuacions que s’executaran per adequar i millorar la seguretat viària de la carretera.

Per la seua banda, Cuadrado ha detallat totes obres que es duran a terme per a integrar la via amb el municipi, que inclouran la construcció de sis rotondes i la creació d’un carril per a ciclistes i vianants. Segons assenyalava aquestes feines suposaran fer més estreta la carretera, fet que permetrà reduir la velocitat dels vehicles i oferir una major seguretat viària. Així mateix, el projecte també inclourà la millora de l’asfalt en els trams més deteriorats i l’adequació del drenatge per a garantir l’evacuació correcta de l’aigua de la pluja.

Cuadrado comentava en total suposarà una inversió de 7 milions d’euros que assumirà el Ministeri amb la redacció del projecte, licitació i execució de totes les obres, que comptarà amb la col·laboració dels tècnics municipals perquè el tot s’adapte a la realitat del municipi.

El regidor Albella ha explicat que “les negociacions s’han allargat en el temps perquè Vinaròs té una situació singular, amb prop de 13km de via, a més de comptar amb els accessos a les carreteres N-232 i N-238”. En aquest sentit, comentava que “en la reunió que vam mantenir la setmana passada a Madrid és on es va acabar de formalitzar l’acord”. Segons afegia el regidor “per la seua part el Ministeri va signar divendres l’ordre ministerial preceptiva per engegar tot el procés”.

Sis rotondes

Durant la seua intervenció Albella ha volgut detallar on es construiran les sis rotondes per a millorar la seguretat. La primera d’elles serà al Portal del Mediterrani, la segona ea la zona d’accés al polígon de les Capçades, la tercera a l’accés a la N-238, davant de Vulcanizados Serret, la quarta al creuament del Camí de Carretes amb la carretera Vella d’Alcanar i la cinquena a la zona de Saldonar al quilòmetre 148. Pel que fa a la sisena, Albella ha explicat que es farà a la N-232 per millorar l’accés a la Ciutat Esportiva.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Benicarló
Diaricomarcal

Celebració del Dia Mundial del Reciclatge.

Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto Visto: 97 Desenes de veïns i veïnes de Benicarló han aprés avui a separar correctament els residus domèstics gràcies a

Leer más »

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Crees que el gobierno debería de anular la obligatoriedad del uso de la mascarilla en interiores?

  • (50%, 1 Votos)
  • No (50%, 1 Votos)
  • No lo se (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 2

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 38 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (13.716)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.173)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (10.859)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (10.688)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (10.448)
mayo 2022
L M X J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

L’Ajuntament arriba a un aco…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 2 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: