L’Ajuntament inicia les obres de renovació del carrer de Sant Gregori.

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto

El projecte inclourà l’adequació de les voreres per oferir una millor accessibilitat i la renovació de la xarxa d’abastiment d’aigua potable
Aquesta setmana s’ha signat l’acta d’inici de les obres de renovació de la canalització d’aigua potable i adequació de les voreres del carrer de Sant Gregori. L’empresa adjudicatària de la licitació és Idecas Servicios y Mantenimiento per un import de 71.400€ executarà les feines d’adequació del carrer, mentre que l’empresa FACSA, encarregada del servei municipal de l’aigua, assumirà la renovació de les canonades

La durada estimada de les obres és de sis setmanes amb previsió de finalitzar abans de les festes de Sant Joan i Sant Pere.

Les obres tenen com a objectiu renovar i ampliar les voreres del carrer al tram entre l’avinguda de Jaume I i la plaça dels Tres Reis. Aquesta renovació comportarà unes voreres amb una amplada mínima de 1,80 metres, complint les especificacions tècniques d’accessibilitat.

Paral·lelament, també es renovarà la conducció d’aigua potable, amb la substitució de les actuals canalitzacions de fibrociment, per unes de  polietilé d’alta densitat, PEAD PE1000. Aquesta actuació pretén millorar l’eficiència hídrica del municipi amb la reducció de les fuites i s’engloba dins del pla de renovació de canalitzacions.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, indicava que «continuem amb la millora de l’accessibilitat al municipi, a més de realitzar una gran inversió aquesta legislatura en renovar canalitzacions d’aigua potable per millorar el servei i reduir fuites del sistema»

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Marc Albella, ressaltava que “el carrer de Sant Gregori és una de les entrades pel nord al municipi i necessitava una actuació per a millorar aquesta zona, sobretot l’accessibilitat”. En aquest sentit, assenyalava que una vegada finalitzada l’obra, es complementarà amb mobiliari urbà, com bancs, papereres i jardineres per tal de millorar l’espai públic.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Benicarló
Diaricomarcal

Celebració del Dia Mundial del Reciclatge.

Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto Visto: 97 Desenes de veïns i veïnes de Benicarló han aprés avui a separar correctament els residus domèstics gràcies a

Leer más »

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Crees que el gobierno debería de anular la obligatoriedad del uso de la mascarilla en interiores?

  • (50%, 1 Votos)
  • No (50%, 1 Votos)
  • No lo se (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 2

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 38 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (13.716)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.172)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (10.859)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (10.688)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (10.448)
mayo 2022
L M X J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

L’Ajuntament inicia les obre…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: