Programació de la gran festa dels superherois i les superheroïnes de la covid-19!

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: 3 minutos

Els infants i adolescents del municipi ja estan començant a rebre per correu postal la invitació per a la gran festa  dels superherois i les superheroïnes de la covid-19 que se celebrarà el pròxim cap de setmana. La festa, organitzada pel consistori amb la col•laboració del teixit associatiu, començarà a Alcanar, el dissabte, 25 de juny, i continuarà l’endemà, 26 de juny, a les Cases.

«Han estat setmanes molt intenses per a poder tenir-ho tot a punt. Hem treballat de valent per a tancar la programació i fer que les invitacions arriben a les llars dels protagonistes», explica Meritxell Ulldemolins, regidora de Participació Ciutadana.  

L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, recorda «com vam preparar la carta que el mes d’abril de 2020 vam fer arribar a tots els xiquets i xiquets d’Alcanar, les Cases d’Alcanar i Alcanar Platja, agraint-los la valentia i perseverança que van tenir durant els dies de confinament. A l’escrit també els parlava d’una gran festa que se celebraria amb l’acabament de les restriccions. Aquest dia ja ha arribat. Gràcies a tots i totes, per tant. Esperem que xaleu moltíssim! 

La celebració inclourà tallers, inflables aquàtics, espectacles, entrega de premis i també obsequis per als infants i joves. «És important saber que tots els xiquets i xiquetes han d’anar acompanyats d’una persona adulta responsable. A més, l’Ajuntament recomana que porten roba còmoda, banyador per a les activitats aquàtiques, tovallola i protecció solar», afegeix la regidora. 

Programació

La festa donarà el tret de sortida el dia 25  de juny, a l’Escola Joan Baptista Serra d’Alcanar, a les 10 del matí amb inflables com el rocòdrom i l’escombradora. Fins a les 13 h es podrà gaudir dels inflables i es podrà immortalitzar el moment al fotomaton dels superherois i superheroïnes.

A les 11 i  a les 12:30 h tindrà lloc l’espectacle de batucada BATUK’AMS. A partir de les 11 h també es podrà participar en el taller de bombolles de sabó espectaculars amb la companyia del circ Improvisto’s Krusty Show. Al mateix temps i fins a les 13 h, els més atrevits i atrevides podran pintar-se amb el pintacares de PREMAMART. De les 11  a les 14 h els infants i joves podran també recollir el seu regal (cal presentar el tiquet) a la taula de llaminadures, a la de fruita i a la zona de globus.

A les 14 h es farà un descans. A partir de les 18 h i fins a les 20:30 h tornaran els inflables i les cares pintades. A les 18 h hi haurà la taula científica «Ciència divertida i oli d’oliva» amb Arrels d’Hilarion. A les 19 h es farà l’entrega de premis dels concursos ‘Queda’t a casa i fes volar la imaginació’ i ‘Grava’t i xala’ (a tots els participants dels concursos es farà entrega d’un diploma). La tarda de dissabte acabarà amb el gran concert de Sukre i l’estrena de la cançó #monsortirem.

El diumenge, 26 de juny, la festa es traslladarà a les pistes esportives de les Cases d’Alcanar. Des de les 11 fins a les 14 h hi haurà més inflables aquàtics i rocòdrom. De nous els assistents podran recollir el seu regal (cal presentar el tiquet) a la taula de llaminadures, a la de fruita i a la zona de globus. De les 12 a les 14 h hi haurà de nou sessió de pintacares atrevides.

La festa de matí a les Cases acabarà a les 14 h i  la diversió retornarà a partir de les 17:30 h amb els inflables aquàtics i rocòdrom. A les 19 h hi haurà l’espectacle bitxicleta amb animació infantil i pallassos entremaliats; la festa continuarà per als més xaladors i xaladores a les 19.45 h amb una guerra de confeti!  Ales 20 h hi haurà el gran concert de Sukre i seguidament tindrà lloc la festa final de l’escuma i les abraçades.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Crees que el gobierno debería de anular la obligatoriedad del uso de la mascarilla en interiores?

  • (50%, 1 Votos)
  • No (50%, 1 Votos)
  • No lo se (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 2

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 38 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (14.047)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.337)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (11.029)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (10.865)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (10.712)
junio 2022
L M X J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

Programació de la gran festa …

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 3 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad