S’obri la circulació al carrer de Santa Magdalena

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: 2 minutos

Les feines han consistit en la renovació de la xarxa de canonades d’aigua, l’adequació de les voreres i la millora de l’asfalt de la carretera
L’Ajuntament informa que avui s’ha obert de nou la circulació de vehicles al carrer de Santa Magdalena, després de les obres d’adequació realitzades en el vial.

Cal destacar que els treballs els ha assumit l’empresa FACSA dintre de les seues obligacions contractuals, sense que haja suposat cap despesa per a l’Ajuntament. Les feines han consistit en la millora la xarxa de canonades d’aigua, que presentava diverses deficiències degut al pas dels anys.


La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha indicat que “aprofitant aquestes obres s’ha fet la renovació de les voreres, per oferir una millor accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda”.

Segons afegia en els propers dies es farà la plantació d’arbrat i s’instal·larà mobiliari urbà per oferir una millor imatge del carrer. Així mateix, assenyalava que també s’ha fet la preinstal·lació del cablejat per a poder fer la col·locació de fanals en vorera i substituir els actuals, ubicats a les façanes dels edificis, a més d’asfaltar de nou la carretera.


D’altra banda, Morellà comentava que també en les properes jornades es farà la instal·lació de pilones, a una banda del carrer, per oferir una major seguretat als vianants, al mateix temps que serviran per evitar que els vehicles estacionen a sobre de la vorera.


Carrer de Les Camaraes
El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Marc Albella, ha explicat que en els propers dies també s’obrirà la circulació al carrer de Les Camaraes. Segons detallava també s’ha realitzat una important actuació amb la urbanització del tram del vial que dona a l’avinguda de Maria Auxiliadora.


Albella comentava que “fins ara aquest punt del carrer no disposava de voreres ni tampoc d’il·luminació i les feines han consistit en fer la urbanització del tram per garantir totes les dotacions i sobretot millorar la seguretat viària als vianants”. El regidor assenyalava que aquestes obres del carrer de Les Camares s’afegiran a les del vial de Santa Magdalena, oferint d’aquesta forma uns carrers més accessibles i segures per als veïns.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Crees que el gobierno debería de anular la obligatoriedad del uso de la mascarilla en interiores?

  • (50%, 1 Votos)
  • No (50%, 1 Votos)
  • No lo se (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 2

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 38 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (14.049)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.337)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (11.029)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (10.865)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (10.712)
junio 2022
L M X J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

S’obri la circulació al car…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 2 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad