Benicarló impulsa «Combina i mou-te» per la mobilitat sostenible

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto

La iniciativa proposa una jornada, aquest dissabte 24 de setembre, amb activitats per a tota la família a les quals es podrà participar dins del marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

Aquesta setmana Benicarló celebra la mobilitat sostenible amb «Combina i mou-te», una iniciativa que culminarà el dissabte 24 de setembre a la plaça Constitució amb tallers de conscienciació i un recorregut ciclista apte per a totes les edats. La Setmana de la Mobilitat Sostenible se celebra internacionalment amb l’objectiu de promoure alternatives als vehicles a motor que siguen més respectuoses amb el medi ambient.

Les activitats comencen a les 10.30 hores amb el Circuit de seguretat viària, que també inclourà una gimcana i un taller de manualitats. A més, també tindrà lloc un curset de primers auxilis, que impartirà Creu Roja, per saber què fer en cas de caiguda de bici o patinet. De les 12.15 a les 12.45 està planificat el passeig en bicicleta, una activitat pensada per a membres de la família de totes les edats que recorrerà els carrers del Marqués de Benicarló, del Crist de la Mar, Rei En Jaume, Olivella, Mare de Déu del Carme i Ferreres Bretó per a tornar, finalment, a la plaça de la Constitució, on es donarà per acabat l’acte «Combina i mou-te».

La iniciativa pretén sensibilitzar les famílies sobre la importància de desplaçar-se de forma sostenible, però també ensenyar els més menuts com funciona l’espai públic i com s’ha de circular per ell.

Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 11

La reducció de l’impacte mediambiental negatiu a les ciutats és una de les metes dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, també coneguts com a Agenda 2030, una iniciativa provinent de les Nacions Unides dissenyada per a progressar envers un futur més sostenible.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Cómo puntuaría las fiestas patronales 2022 de Benicarló?

  • Del 5 al 7 (100%, 1 Votos)
  • Del 8 al 10 (0%, 0 Votos)
  • Del 2 al 4 (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 1

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 40 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (14.821)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.758)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (11.472)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.427)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (11.236)
septiembre 2022
L M X J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

Benicarló impulsa «Combina i…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: