El Club de la Vida fomenta el benestar físic, social i mental dels majors

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: < 1 minuto

El Club de la Vida continua amb la promoció de l’envelliment actiu, adaptant cada taller del programa setmanal a les necessitats actuals dels usuaris. És important realitzar activitats dinàmiques i diverses perquè permet a les persones majors esprémer al màxim tot el potencial físic, mental i social.

Setmanalment es realitzen taules d’exercicis físics i mentals que desenvolupen grans beneficis. Pel que fa a l’activitat física, no solament millora les capacitats funcionals o motores, sinó que aporta moltíssims altres avantatges a l’estat anímic i mental dels usuaris. Els moviments ajuden a vèncer el sedentarisme, aïllament i la passivitat aconseguint una major autonomia personal, i per tant millor qualitat de vida. En definitiva, evita l’empitjorament del sistema muscular i redueix el risc de patir dolències cardiorrespiratòries.

El Club de la Vida també vetlla per mantenir la fermesa psíquica dels usuaris, en aquest cas, un dels grans benèfics de les activitats que es realitzen setmanalment és la millora de l’estat d’ànim, que ajuda a preveure tant la depressió com l’ansietat. Cal destacar que es tracta de rutines d’entrenament mental adaptades específicament per a les persones majors, que inclouen també la relaxació.

El programa també organitza una sèrie de xarrades pràctiques mensuals enfocades a l’apoderament i la prevenció de la dependència, especialment en els àmbits de la salut ,físic i mental.

Des de 2017 el Club de la Vida s’ofereix al Centre Municipal de la Tercera Edat, ubicat al carrer de la Mare de Déu del Pilar nº 42, baixos. L’horari és dilluns, dimecres i divendres de 9:00h a 11:00h i està obert a totes les persones majors interessades en gaudir d’un envelliment actiu.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Cómo puntuaría las fiestas patronales 2022 de Benicarló?

  • Del 5 al 7 (100%, 1 Votos)
  • Del 8 al 10 (0%, 0 Votos)
  • Del 2 al 4 (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 1

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 39 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (14.241)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.432)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (11.124)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (10.978)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (10.908)
septiembre 2022
L M X J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

El Club de la Vida fomenta el …

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: