L’Ajuntament demana a la Subdelegació del Govern millores urgents en el manteniment i adequació de la N-340a fins a la seua reversió definitiva

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: 2 minutos

S’ha reivindicat la necessitat de crear una rotonda provisional d’accés al centre comercial del Portal del Mediterrani per oferir una major seguretat viària fins que s’execute la rotonda definitiva a càrrec del Ministeri dintre de l’acord de reversió de la carretera.


L’alcalde, Guillem Alsina, acompanyat pel cap de la Policia Local, Juanma Domènech, es va reunir ahir a Castelló amb la subdelegada del Govern, Soledad Ten, per traslladar algunes de les principals reivindicacions del municipi en matèria de seguretat vial i ciutadana.


La trobada va servir per traslladar la necessitat de millorar l’antiga N-340 amb la reparació de l’asfalt en els punts on es troba més deteriorat i reivindicar la construcció d’una rotonda provisional per entrar al centre comercial del Portal del Mediterrani, amb la finalitat d’oferir una major seguretat viària per als centenars de persones que cada dia hi accedeixen, mentre no s’executa la rotonda definitiva.


Alsina ha assenyalat que també es va sol·licitar a la subdelegada, més reforços per als cossos de seguretat amb l’objectiu d’incrementar les patrulles i vigilància tant al camp com en la ciutat. Segons detallava «amb l’inici de les campanyes de recol·lecció, especialment de garrofes, des de la Policia Local es fa un seguiment més intens a la zona rural que cal reforçar amb la presència d’altres cossos de seguretat per evitar els possibles robatoris.»

També va destacar que es necessiten més agents per millorar la seguretat ciutadana al municipi, remarcant que el terme vinarossenc és un dels més grans de la província amb nuclis de població al llarg del mateix.
L’alcalde comentava que “aquestes dues actuacions a l’antiga N-340 són prioritàries i caldria executar-les abans de les obres definitives que posarà en marxa el Ministeri de Transports, per tal d’oferir una carretera més segura”.

En aquest sentit, recordava que s’ha arribat a un acord que suposarà una inversió de 7 milions d’euros, a través de Fons Europeus, per a millorar els accessos a l’N-232 i l’N-238, reasfaltar tot el vial, crear un espai per a bicis i vianants, a més de sis rotondes. Un cop realitzades totes aquestes, llavors es farà la reversió definitiva de la carretera a l’Ajuntament.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Cómo puntuaría las fiestas patronales 2022 de Benicarló?

  • Del 5 al 7 (100%, 1 Votos)
  • Del 8 al 10 (0%, 0 Votos)
  • Del 2 al 4 (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 1

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 39 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (14.242)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.432)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (11.126)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (10.978)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (10.908)
septiembre 2022
L M X J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

L’Ajuntament demana a la Sub…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 2 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: