Torna el cicle d’espectacles infantils Bocabadats a Benicarló

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: 2 minutos

De l’1 d’octubre al 27 de desembre tindrà lloc la vuitena edició de Bocabadats, que inclou set obres de teatre dirigides a xiquets de fins a cinc anys.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, i el tècnic de Cultura, Rafa Sánchez, han presentat les obres que formaran part del cicle de teatre infantil i familiar Bocabadats, que enguany celebrarà la seua vuitena edició. La programació abasta set obres de teatre repartides entre l’1 d’octubre i el 27 de desembre i totes seran gratuïtes menys dos, Shhh… El col·leccionista de sons i Xup-Xup, per les quals s’haurà de pagar 3 euros.

Pedro Manchón ha volgut destacar que Bocabadats és l’únic cicle de teatre infantil de la comarca i ha considerat que «cal promocionar la cultura, el teatre, des d’edats ben primerenques».

Els espectacles duraran entre 30 i 60 minuts, i estan adaptats per a edats concretes. Rafa Sánchez ha destacat que són obres «d’alta qualitat i aptes per a totes les persones a les quals els agrade el teatre», però ha recordat també que «s’ha de mirar bé la franja d’edat a la qual es dirigeix cada representació».

El cicle s’obrirà amb l’1 d’octubre amb Full house, una representació sense text dirigida a xiquets a partir de tres anys que es representarà als Jardins del Mucbe. És una història de veïnats, una faula moderna que tracta els reptes que suposa superar les diferències.

La segona aposta de la temporada, programada el 22 d’octubre al Mucbe, és Paraules a les butxaques, dirigida a un públic de més de 4 anys. Tres històries pedagògiques, en les que els xiquets podran aprendre la màgia dels noms, els números i els colors amb imaginació i humor.

El 5 de novembre el Mucbe acollirà Pedra a pedra, una obra guardonada amb nombrosos reconeixements que ha estat representada a 43 països i quatre continents. Dirigida als xiquets de més de dos anys, és una proposta que busca despertar la imaginació dels més menuts a través dels objectes inanimats.

La via làctia és una obra per a tota la família que es representarà al Mucbe el 19 de novembre. L’espectacle presenta argument espacial que brilla amb grans titelles, música i actors en llum negra.

El dissabte 3 de desembre es representarà també al Mucbe Shhh… El col·leccionista de sons, per la qual s’haurà de pagar 3 euros d’entrada. Pensada per a xiquets de menys de cinc anys aquesta obra és un al·legat al respecte per la natura.

Xup-xup, que aterrarà el 17 de desembre al Mucbe, fa de la cuina un joc per a xiquets de fins als quatre anys. L’entrada costarà 3 euros.

L’espectacle que tancarà la programació de Bocabadats és Bitles per a nadons, una aposta en la qual quatre músics en moviment i una ballarina rendeixen un homenatge als Beatles que ha captivat a més de 70.000 espectadors arreu del món. Tindrà lloc el 27 de desembre a l’Auditori Pedro Mercader i està pensat per a xiquets de zero a tres anys.

Les inscripcions a les representacions es poden fer per via telefònica, cridant al 964 46 04 48, per correu electrònic, escrivint a mucbe@benicarlo.org, o de manera presencial acudint al Mucbe en horari d’atenció al públic.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Cómo puntuaría las fiestas patronales 2022 de Benicarló?

  • Del 5 al 7 (100%, 1 Votos)
  • Del 8 al 10 (0%, 0 Votos)
  • Del 2 al 4 (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 1

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 39 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (14.241)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.432)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (11.124)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (10.978)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (10.908)
septiembre 2022
L M X J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

Torna el cicle d’espectacles…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 2 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: