Turisme presenta les I Jornades de la Cuina Vegana

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: 2 minutos

Es tracta d’una proposta innovadora que se celebrarà del 21 d’octubre al 6 de novembre per ajudar a fer de Vinaròs un referent gastronòmic, a més d’apropar aquest estil de cuina a tots els paladars
El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha presentat aquest matí al restaurant Muu… Fusión les I Jornades de la Cuina Vegana. Es tracta d’una nova iniciativa impulsada des del Departament de Turisme per oferir una gastronomia diferent, al mateix temps de demostrar que aquest estil de cuina també és d’una excel·lent qualitat, apta per als paladars més exigents.


En aquesta primera edició de les Jornades de la Cuina Vegana participen un total de set restaurants, que han elaborat menús especials, amb receptes creatives per a sorprendre als comensals, fetes amb el millor producte de proximitat. Del 21 d’octubre al 6 de novembre es podran degustar propostes com porro rostit amb crema vegana de coliflor, gratinat de llevat nutricional i salsa romesco, fals calamar vegà fet per una anella de xampinyó arrebossat amb tempura vegana i allioli vegà negre o hummus d’edamame, adobats, sriracha i ametla marcona, entre altres.


El regidor Albella ha destacat que per part de Turisme, amb la col·laboració de la reconeguda xef Vanessa Bustos, es va oferir al mes de setembre una formació específica adreçada als restaurants interessats en participar en les I Jornades de la Cuina Vegana, per tal de mostrar totes les possibilitats que pot oferir aquest estil culinari. Segons detallava Albella “la formació sobretot va servir perquè els cuiners poguessen adquirir més coneixements sobre la cuina vegana per a poder elaborar receptes originals i úniques durant les jornades”


D’altra banda, Albella agraïa la implicació de Vinaròs Gastronòmic per fer possible les I Jornades de la Cuina Vegana i assenyalava que la intenció és continuar amb el treball conjunt per a crear noves propostes culinàries que ajuden a promocionar Vinaròs com a ciutat gastronòmica.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Cómo puntuaría las fiestas patronales 2022 de Benicarló?

  • Del 5 al 7 (100%, 1 Votos)
  • Del 8 al 10 (0%, 0 Votos)
  • Del 2 al 4 (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 1

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 40 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (15.120)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.934)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (11.647)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.565)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (11.439)
octubre 2022
L M X J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

Turisme presenta les I Jornade…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: