«Amposta amb cor» destinarà tots els beneficis a l’Associació de Familiars d’Alzheimer

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: 2 minutos

«Amposta amb cor» torna a marcar l’inici de les activitats solidàries de Nadal a Amposta. El festival solidari organitzat per Remsa portarà el grup tribut a Mecano «Héroes de Antártida» a l’auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta, el 3 de desembre en dos passis, a les 17 i a les 20 hores. En aquesta edició, la recaptació íntegra de les entrades anirà destinada a l’Associació de Familiars d’Alzheimer del Montsià (AFAM).

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, agraïa a Remsa la implicació: «Com a ciutat podem estar orgullosos de la responsabilitat social d’algunes empreses com Remsa, una empresa amb la qual hem tingut el plaer de, en els darrers set anys, dur a terme diferents col·laboracions, una d’elles «Amposta amb cor»».

D’altra banda, Tomàs destacava també el paper d’entitats com AFAM. «Tenim un teixit d’associacionisme molt potent, amb molts de voluntaris i voluntàries que treballen per la ciutadania de forma totalment desinteressada», afirmava l’alcalde, qui recordava que l’actuació prevista és «de primera línia» i que «fa poc ha actuat al Palau de la Música de Barcelona».

El director general de Remsa, Fernando Muiño, mostrava la seva satisfacció per poder col·laborar en un esdeveniment com «Amposta amb cor». Muiño afegia que «dins dels nostres valors socials està ajudar a les persones que més ho necessiten i aquest any, amb l’Associació de Familiars d’Alzheimer del Montsià anem un pas més enllà per visibilitzar la tasca de les persones que acompanyen als malalts, que molts cops fan una feina molt important però encara invisibilitzada».

Les entrades, que tindran un cost de 10 euros, es podran adquirir a partir del dimecres 26 d’octubre en línia a través de la plataforma Notikumi, i als punts de venda de les Oficines de Cultura i Festes de l’Ajuntament (Caselles del mercat), a la seu d’AFAM i a la cafeteria la Trato i la Unió Filharmònica.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Cómo puntuaría las fiestas patronales 2022 de Benicarló?

  • Del 5 al 7 (100%, 1 Votos)
  • Del 8 al 10 (0%, 0 Votos)
  • Del 2 al 4 (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 1

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 40 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (15.120)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.934)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (11.647)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.565)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (11.439)
octubre 2022
L M X J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

«Amposta amb cor» destinarà…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: