Expoclick celebra 10 anys amb una vintena de diorames

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: 2 minutos

La fira «Expoclick, un riu de clicks» recupera la normalitat prepandèmica amb la desena edició, que se celebrarà de l’11 al 13 de novembre en una carpa a la zona firal de la ciutat. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, deia que «recuperem una certa normalitat pel que fa a aforament i distàncies, però amb l’excepcionalitat pel que fa a la ubicació».

L’alcalde recordava que «el pavelló firal està en obres i, igual que la Fira de Mostres, Expoclick es realitzarà de forma excepcional en una carpa». Tomàs agraïa la confiança i la comprensió per part de l’organització de l’esdeveniment: «La capacitat d’adaptació és d’agrair i posarem tots els mitjans per a poder fer la millor fira Expoclick amb els recursos disponibles». Expoclick és una de les fires més multitudinàries de la ciutat i està organitzada per l’Ajuntament d’Amposta amb la col·laboració de Somos cliks.

Des de Somos cliks, Andreu Borràs reblava que, malgrat la situació excepcional, «no perdrem la qualitat de la fira. Esperem que sigui l’edició més pre pandèmia possible pel que fa al nombre de diorames i de visitants». Borràs destacava que, en aquesta desena edició, hi haurà una vintena de diorames i gairebé 10 punts de venda.

De nou, el preu d’entrada serà d’un euro per persona i, amb butlleta d’entrada, es participarà de forma automàtica en el sorteig de productes ®Playmobil.

Els concursos
Per a les xiquetes i xiquets, seguirà havent-hi el concurs Buscaclick, on hauran d’afinar la vista per trobar les figures destacades. El concurs de diorames seguirà sent des de casa, i les persones partcipants hauran de compartir, com és habitual, les seves maquetes amb els perfils oficials d’Expoclick.

Finalment, per participar en el concurs de fotografia a Instagram s’haurà de publicar les fotografies integrant els clicks de ®Playmobil en qualsevol espai. Les persones que vulguin participar hauran de seguir a @ajamposta a Instagram i publicar la fotografia en aquesta xarxa social amb l’etiqueta #concursexpoclick22. Les bases d’aquest concurs requereixen que les fotos siguin originals i inèdites, que tinguin un mínim de qualitat i no s’accepten fotomuntatges.

En uns dies podreu consultar tota la informació a expoclick.amposta.cat

Comparte tu opinión hacia el mundo

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Cómo puntuaría las fiestas patronales 2022 de Benicarló?

  • Del 5 al 7 (100%, 1 Votos)
  • Del 8 al 10 (0%, 0 Votos)
  • Del 2 al 4 (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 1

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 40 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (15.120)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.934)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (11.647)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.565)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (11.439)
octubre 2022
L M X J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

Expoclick celebra 10 anys amb …

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 2 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: