L’Ajuntament d’Alcanar implanta espais d’esbarjo canins al municipi amb la col•laboració d’aGOSaGATs

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: 2 minutos


L’Ajuntament d’Alcanar ha impulsat un projecte de creació de diferents espais d’esbarjo de gossos que es desenvoluparà en quatre fases, amb el qual el consistori vol dotar el municipi de recintes dedicats exclusivament a les mascotes canines. En total s’implementaran quatre parcs canins i espais d’esbarjo, que s’ubicaran a la Serreta i a la part baixa d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja.

De fet, el parc caní de la Serreta està pràcticament finalitzat. Joan Roig, alcalde d’Alcanar, es mostra satisfet perquè «prompte serà una realitat, gràcies al treball conjunt entre l’Ajuntament i aGOSaGATs, donant compliment a una demanda important de la ciutadania sobre la creació d’espais al poble on poder passejar els seus gossos deslligats. Esperem que tothom ho gaudisca, amb responsabilitat i civisme».

Per la seua banda, Mercè Fischer, regidora de Benestar Animal, explica que «les obres del parc caní de la Serreta es troben en la fase final. Ja s’han adequat els terrenys, tot respectant l’entorn natural, i s’està recondicionant l’espai d’aproximadament 1.000 metres quadrats».

El parc caní de la Serreta també comptarà amb una font per a que els canins puguen veure, bancs per a les persones acompanyants, així com papereres. A més, s’ha delimitat l’espai amb una tanca i una doble porta d’accés per tal de garantir que no es puguen escapar els animals.

Per la seua banda, des de l’entitat aGOSaGATs, detallen que «un parc caní, a diferència d’un pipican, és un espai salubre destinat no només a l’esbarjo, sinó també a la socialització dels gossos. Un dels motius de l’abandó és degut a problemes comportamentals, per això tenir un lloc on els gossos puguen interactuar amb altres animals de la seua espècie i amb un entorn de camp com és la Serreta els aporta molts beneficis i els ajuda a ser més equilibrats».

En aquest sentit, els i les propietàries dels gossos hauran de complir unes determinades normes per a la bona i segura convivència d’animals i persones, que es donaran conéixer abans de la posada en marxa del parc.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Cómo puntuaría las fiestas patronales 2022 de Benicarló?

  • Del 5 al 7 (100%, 1 Votos)
  • Del 8 al 10 (0%, 0 Votos)
  • Del 2 al 4 (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 1

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 40 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (15.182)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.970)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (11.697)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.607)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (11.502)
marzo 2023
L M X J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

L’Ajuntament d’Alc…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 1 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: