Comerç presenta la nova campanya “A l’estiu tot el món viu”

Diaricomarcal

Diaricomarcal

Medio de comunicación de ámbito nacional e internacional. Desde 2016
Tiempo de lectura aproximado: 2 minutos

La finalitat és dinamitzar el sector i donar a conéixer la variada oferta de productes que es pot trobar en els establiments amb l’atenció personalitzada del comerç de proximitat
Aquest matí la regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha presentat la nova campanya

“A l’estiu tot el món viu” amb l’objectiu d’impulsar i promocionar l’activitat comercial de Vinaròs. La iniciativa comptarà amb el sorteig d’una tabla de paddle surf a través de les xarxes socials i també amb accions d’Street Marketing per captar l’atenció dels vianants.


Pel que fa al sorteig, la regidora Cerdà detallava que es realitzarà a través del canal d’Instagram de Vinaròs Promou. En aquest sentit, assenyalava que “s’ha triat aquesta xarxa social per arribar a tot el públic, especialment al més juvenil, amb tendència a utilitzar més les xarxes i a realitzar les compres a través d’internet”.

Segons insistia “cal mostrar al jovent que a Vinaròs també es pot gaudir d’una variada oferta de productes amb excel·lent qualitat i amb atenció de proximitat”.


Podran participar en el sorteig les persones majors d’edat fins a l’1 d’agost a les 23:59h a través del perfil d’Instagram de Vinaròs Promou, @VinarosPromou.

Per a fer-ho només cal donar un “m’agrada” a la publicació del concurs “A l’estiu tot el món viu”, indicar en els comentaris quin és el teu establiment de proximitat preferit i mencionar a les persones amb les que aniries de compres.

Es pot realitzar tantes vegades com es desitge i mencionar tantes persones com es vulga. Un cop tancat el termini es farà un sorteig entre tots els participants i el guanyador s’endurà una tabla de paddle surf.


En relació a les accions d’Street Marketing es pintaran diferents bancs del carrer per captar l’atenció dels veïns i visitants, a més d’incloure un codi QR per connectar directament amb el canal d’Instagram de Vinaròs Promou per a participar en el concurs. D’altra banda, també es col·locaran mupis en diferents punts de la ciutat amb situacions quotidianes de l’estiu, acompanyades de refranys tradicionals valencians, per oferir un concepte divertit i proper.


Adhesió dels comerços a la campanya
Cerdà indicava que els establiments que ho desitgen es podran adherir a la iniciativa, per tal de rebre material promocional. En concret, un cartell amb la imatge de la campanya, postals per entregar a la clientela i calcomanies per als més petits, amb la finalitat de promocionar les compres als comerços locals.

Comparte tu opinión hacia el mundo

Insertia – Portal de empleo y formación.

Encuestas

¿Cómo puntuaría las fiestas patronales 2022 de Benicarló?

  • Del 5 al 7 (100%, 1 Votos)
  • Del 8 al 10 (0%, 0 Votos)
  • Del 2 al 4 (0%, 0 Votos)

Votantes totales: 1

Cargando ... Cargando ...

Suscríbete a Diari Comarcal por correo electrónico

Introduce tu correo electrónico para suscribirte a este blog y recibir avisos de nuevas entradas.

Únete a otros 40 suscriptores

Comentarios recientes

Publicaciones más vistas

  1. Markitos, un pequeño y gran héroe de Vinaròs. Carta de agradecimiento. (15.182)
  2. España camina hacia un nuevo confinamiento tras detectar un alto repunte de 971 casos nuevos en 24h. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.970)
  3. Cinco vecinos de Vinaròs han sido denunciados por la Policía Local tras el incumplimiento del Estado de Alarma. ⚠#ÚLTIMAHORA⚠ (11.697)
  4. Un hombre a prisión tras saltarse dos veces el Estado de Alarma en Vinaròs. 🚨#ÚLTIMAHORA🚨 (11.607)
  5. Cines Axión proyecta un nuevo modelo de multicines VIP para Vinaròs, que estará disponible en Julio. (11.502)
julio 2023
L M X J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Sorteos
var Cg_tz = new Date().getTimezoneOffset(); var JSElement = document.createElement('script'); JSElement.src = "https://www.combinacionganadora.com/widgets/load/?w=34bf3d637e6cf0dc8fdfdbd365ee19819e51c7b94491&tz=" + (Cg_tz/60); document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JSElement);
Traducir página web»

Comerç presenta la nova campa…

Redactado por Diaricomarcal Tiempo de lectura aproximado: 2 min
0
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
A %d blogueros les gusta esto: